Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dobrý den, mám 6 let po augmentaci, pod sval, kulatý profil, 250 ml. Bohužel mám prsa hodně od sebe, jdou do stran, což jsem ale měla i předtím.Dvorce jsem měla daleko od sebe a šly do boku..Proto asi nebudu s výsledkem nikdy spokojena:-(...Chtěla jsem se zeptat, i kdybych se rozhodla pro znovuoperaci a pro větší implantáty, vyplnil by se prostor mezi prsy alespoň částečně nebo by šly stále tak hodně do stran? Děkuji moc a přikládám foto před a po.

Dobrý den, dle fotografií se špatně posuzuje stávající stav, ale obecně pokud by se vložil větší a zejména širší implantát, tak by se prsa o něco více přiblížily k sobě.

Prim. MUDr. Petr Pachman

Prim. MUDr. Petr Pachman

Plastický chirurg
Primář kliniky MEDICOM Clinic v Brně

Nenašli jste odpověď na svůj problém?

Nerozumíte
lékařským termínům?

Slovníček pojmů

Darujte krásu s vánočními poukazy
od MEDICOM Clinic.

ZÍSKÁTE DÁRKY
v hodnotě až 13 300 Kč.

Zjistit více

I díky cookies vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte.
Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.

Více informací OK