Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je vhodné podstoupit operaci prsou, když jsem asi zhruba 1 rok po porodu, nebo je lépe ještě počkat? Dále jsem se chtěla zeptat, zda není kontraindikací operace fibroadenomu, kterou jsem podstoupila v roce 2009. Sonografické kontroly mám nadále v pořádku. Děkuji za odpověď, Beránková

Pěkný den, ideální je podstoupit operaci prsou 6 měsíců od ukončení kojení. Pokud máte v pořádku sonografické vyšetření, tak zákrok podstoupit můžete. Doporučujeme Vám osobní konzultaci s některým z našich plastických chirurgů, objednat se můžete na našem zákaznickém centru - 800 254 642.

Prim. MUDr. Michal Puls, CSc.

Prim. MUDr. Michal Puls, CSc.

Plastický chirurg
Primář kliniky MEDICOM Clinic

Nenašli jste odpověď na svůj problém?

Nerozumíte
lékařským termínům?

Slovníček pojmů

Související procedury

Modelace prsou
Pro dokonale pevné, velmi přirozené a symetrické poprsí, o jakém sníte

I díky cookies vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte.
Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.

Více informací OK