Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dobry den, je vhodné uvažovat nad zvětšením prsou včetně implantátů,pokud asi za 3roky plánuji dítě? Je třeba jít po porodu a kojení na reoperaci? Děkuji

Pěkný den, augmentaci můžete podstoupit i před otěhotněním, samozřejmě každé těhotenství i kojení má vliv na tvar prsou. Záleží jak moc se tvar prsou po kojení změní, většinou není potřeba nějaké modelace, ale to můžeme s jistotou tvrdit, až tato situace nastane.

Prim. MUDr. Petr Pachman

Prim. MUDr. Petr Pachman

Plastický chirurg
Primář kliniky MEDICOM Clinic v Brně

Nenašli jste odpověď na svůj problém?

Nerozumíte
lékařským termínům?

Slovníček pojmů

Související procedury

Zvětšení prsou implantáty
Pro dosažení vysněného tvaru i velikosti prsou až o několik čísel

Darujte krásu s vánočními poukazy
od MEDICOM Clinic.

ZÍSKÁTE DÁRKY
v hodnotě až 13 300 Kč.

Zjistit více

I díky cookies vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte.
Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.

Více informací OK