Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dobrý den, prosím měla bych dotaz. Mám zájem o zvětšení prsou, jsem po jednom kojení a prsa jsou prázdná a povislá. Chtěla jsem se zeptat jestli jste již měli případ zvětšení prsou po prvním kojení a po nějakém čase od operace se klientka rozhodla mít druhé dítě udrží si tvar prsa po druhém kojení ? Mockrát děkuji za odpověď Iva

Dobrý den paní Ivo, pokud plánujete druhé těhotenství během do jednoho či dvou let, pak s operací prsou doporučuji počkat. Samozřejmě každé těhotenství a kojení vzhled prsou změní. Pokud jsou prsa povislá, pak je většinou potřeba i modelace prsou a vložení implantátů. Pokud k modelaci dojde, kojení již pak není ve většině případů možné. 

Prim. MUDr. Michal Puls, CSc.

Prim. MUDr. Michal Puls, CSc.

Plastický chirurg
Primář kliniky MEDICOM Clinic

Nenašli jste odpověď na svůj problém?

Nerozumíte
lékařským termínům?

Slovníček pojmů

Související procedury

Zvětšení prsou implantáty včetně modelace
Pro vytoužený plný dekolt, dokonalý objem a tvar prsou i jejich symetrii

Zvětšení prsou implantáty
Pro dosažení vysněného tvaru i velikosti prsou až o několik čísel

I díky cookies vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte.
Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.

Více informací OK