Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dobry den chcela by som sa spytat ,ze ked si dam zvetsit prsia implantatmi ,ci je po 10 rokoch potrebná výmena imDplantátu ? Ci tehotenstvo ovplyvňuje kvalitu implantátu po pôrode a kojení ? .dakujem za odpoved .

Dobrý den, v dnešní době není nutné implantáty měnit např. po deseti letech, dnešní výrobci zaručují tzv. doživotní implantáty. Samozřejmě každé těhotenství i kojení změní tvar a vzhled prsou, ale implantát zůstane neporušen. Po augmentaci je nutné každý rok podstupovat sonografické vyšetření prsou, abyste měla jistotu, že je implantát neporušen. 

MUDr. Peter Ondrejka

MUDr. Peter Ondrejka

Plastický chirurg
Vedoucí lékař kliniky v Praze

Nenašli jste odpověď na svůj problém?

Nerozumíte
lékařským termínům?

Slovníček pojmů

Související procedury

Zvětšení prsou implantáty
Pro dosažení vysněného tvaru i velikosti prsou až o několik čísel

I díky cookies vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte.
Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.

Více informací OK