Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Jsem sledovana na mamologii,kdy po nezdařeném kojení se mi v prsu udělal nezhoubný fibroadenom.Po nejakem case se mi v v prsu udelala znovu bulka,ale byla malinká,takze jsem chodila jen na kontroly, jestli se nezvětšuje.Ted sem již po druhém porodu a kojení nebyl problém.V době kojení jsem byla na kontrole a po bulce ani památky.Ted již nekojim a na kontrolu jdu v lednu.Moje otázka zní,kdybych měla vše v pořádku,mohla bych podstoupit augmentaci poprsí? Děkuji moc za odpověď Andrea.

Dobrý den, pokud budou všechna předoperační vyšetření v pořádku, i vyšetření sonografické, tak augmentaci u Vás lze provést.

MUDr. Petr Pachman

MUDr. Petr Pachman

Plastický chirurg
Vedoucí lékař kliniky v Brně a Jihlavě

Nenašli jste odpověď na svůj problém?

Nerozumíte
lékařským termínům?

Slovníček pojmů

Související procedury

Zvětšení prsou implantáty
Pro dosažení vysněného tvaru i velikosti prsou až o několik čísel

I díky cookies vám nabízíme přesně takový obsah, který hledáte.
Vaši návštěvu na webu bereme jako souhlas s jejich použitím.

Více informací OK